forum

 

          Acest forum este destinat exclusiv membrilor asociatiei. Continutul articolelor din forum nu poate fi folosit in nici o situatie si in nici un mod fara acordul expres al autorului articolului. Acest forum nu reprezinta pozitia oficiala a vreunei institutii/organizatii in care eventual autorul articolului este angajat (ori pe care o reprezinta) si nu poate fi considerat ca fiind parte din exercitarea calitatilor oficiale ale autorului articolului.

          Corespondenta realizata in cadrul forumului de discutii are drept scop exercitarea dreptului constitutional la libera exprimare intr-un cadru privat, in vederea stimularii creativitatii, schimbului de informatii in timp real si a exprimarii libere a opiniilor diferite. Mesajele si opiniile postate pe acest forum nu pot fi folosite impotriva autorilor, ele reprezentand discutii in cadru privat!  

           ART. 302 din Legea nr.286 din 17 iulie 2009 privind Codul Penal:
          Violarea secretului corespondentei

           (2) Interceptarea, fãrã drept, a unei convorbiri sau a unei comunicãri efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicaþii se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendã.

          (4) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, cãtre o altã persoanã sau cãtre public, fãrã drept, a conþinutului unei convorbiri sau comunicãri interceptate, chiar în cazul în care fãptuitorul a luat cunostinþã de aceasta din gresealã sau din întâmplare, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã.

          Forumul ANIJ nu este cu auto înregistrare din motive de securitate și conformitate. Pentru a putea accesa forumul trebuie să trimiteți pe adresa webmaster [at] anij.ro un e-mail cu cererea de înscriere. Echipa de administrare a forumului va creea un cont de tipul nume.prenume si va trimite pe e-mail-ul din cererea de înscriere credențialele necesare logării.
         
          Site-ul www.anij.ro si forumul anij sunt securizate cu certificat SSL actualizat anual. SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie standard de securitate care cripteaza comunicatiile intre serverul de hosting si browser. Astfel un Certificat SSL ofera integritate si siguranta transferului de date dintre serverul web si browser fara riscul de a fi interceptate sau furate.
          Certificatul SSL prezinta un factor de incredere pentru utilizatori, oferind siguranta procesarii informatiilor personale. In plus posibilitatea acestora de a verifica nivelul de securitate a site-ului reprezinta un sprijin in garantarea unei navigari sigure pentru utilizatorii site-ului.

 

Forumul Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Justitie